Konferencje.pl - tysiące miejsc na konferencje. Zero kłopotów.
Skorzystaj z wyszukiwarki lub zleć nam wybór idealnej sali konferencyjnej spośród ponad 4000 hoteli, ośrodków, pałaców, a także teatrów i muzeów oraz innych oryginalnych miejsc.
Wyślij zapytanie, a otrzymasz oferty bezpośrednio na swój adres e-mail.

Kuchnia molekularna

Atrakcja dodana przez:

INSANTO Kwiatkowska, Soroko, Siebuła Spółka Jawna

Region: Mazowsze
Miejsce świadczenia:
ul. Zaciszna 2 /38
02-912 Warszawa
woj. mazowieckie
Kontakt:
Telefon: 22 842 08 00
Fax: 22 842 08 00
E-mail :
www: http://www.insanto.pl

Kategorie:
Widok

Opis atrakcji:


Jean Bos Dyplomowany Mistrz Kucharski Belgii i Francji, twórca Akademii Kuchni Molekularnej w Polsce, nazywany kulinarnym artystą, posiadający tytuł „Najlepszy Kucharz Świata 2006”, należący do kulinarnej awangardy, Laureat Oskara Kulinarnego 2008 w Polsce. Kuchnia molekularna wzbudza ogromne emocje, ma ona na celu osiągniecie idealnego, czystego i doskonałego smaku potraw, serwowanych w zaskakujących formach. Kuchnia molekularna to połączenie natury z nauką.

Przykładowy program spotkania:
    * rozpoczęcie szkolenia, powitanie uczestników,
    * przedstawienie produktów używanych w kuchni molekularnej,
    * część teoretyczna m. in.: gotowanie w niskich temperaturach, smażenie w wodzie, gotowanie w azocie,
    * część praktyczna,
    * dyskusje, wolne wnioski, uroczyste wręczenie dyplomów.


Poleć atrakcje:
Napisz komentarz na Facebooku: