Konferencje.pl - tysiące miejsc na konferencje. Zero kłopotów.

Skorzystaj z wyszukiwarki lub zleć nam wybór idealnej sali konferencyjnej spośród ponad 4000 hoteli, ośrodków, pałaców a także teatrów i muzeów i innych oryginalnych miejsc.

Wyślij zapytanie, a otrzymasz oferty bezpośrednio na swój adres e-mail.

Brant Hotel & Restaurant

Równa 20, Majdan, 05-462 Warszawa
http://www.branthotel.pl

Kontakt do obiektu

Monika Wierzchoń Dyrektor ds. Sprzedaży i Marketingu +48 6...... Pokaż telefony

Podstawowe parametry

konferencja 400 os.
bankiet 240 os.
nocleg 120 os.
Widok

Nowy hotel pod Warszawą z 800 mkw. powierzchni konferencyjnej

Data aktualności: 22-01-2013

  • Nowy hotel pod Warszawą z 800 mkw. powierzchni konferencyjnej - Brant Hotel & Restaurant

    Obiekt w podwarszawskim Majdanie ma szansę stać się atrakcyjną placówką dla firm organizujących konferencje, spotkania szkoleniowe oraz imprezy integracyjne. Dodatkowym atutem hotelu jest jego położenie w samym centrum Mazowieckiego Parku Krajobrazowego.

     

     

     

     

     


    Hotelowe centrum konferencyjne składa się z trzech sal o łącznej powierzchni ponad 800 mkw. Pomieszczenia o 150, 300 i 400 mkw. powierzchni zostały wyposażone w nowoczesny sprzęt multimedialny, na który składają się m.in. dwa niezależne projektory Full HD. Jak zapewniają przedstawiciele obiektu, automatyczne sterowanie wszystkimi elementami wyposażenia podnosi walory każdej prezentacji. W salach można organizować nie tylko konferencje, lecz również warsztaty, spotkania biznesowe oraz imprezy okolicznościowe. Hotel specjalizuje się również w organizacji imprez firmowych - jego część rekreacyjna może być wykorzystana jako przestrzeń do realizacji zadań plenerowych oraz gier typu team building.

    Hotel Brant oddaje do dyspozycji uczestników konferencji 140 miejsc noclegowych w 60 klimatyzowanych pokojach jedno- idwuosobowych typu Standard, Superior oraz Junior Suite. Wszystkie pokoje wyposażone są w łazienkę z wanną, bezpłatny internet i TV LCD. Znajdująca się na terenie hotelu restauracja pozwala na płynną obsługę nawet 350 gości jednocześnie. W lokalu, ktorego szefem jest Łukasz Konik, łączone są najnowsze trendy przygotowania potraw z tradycyjnymi przepisami polskiej kuchni. W restauracji mogą być organizowane degustacje, pokazy live cooking, warsztaty kulinarne i wieczory tematyczne. Obok lokalu znajdują się sala restauracyjna oraz część klubowa z barem, w ktorym serwowane są alkohole z calego świata.

    Hotel posiada własny parking na 40 samochodów.

    źródło: www.branthotel.pl

Poleć artykuł:
Napisz komentarz na Facebooku: