W pięciogwiazdkowym warszawskim hotelu konferencyjnym pojawiła się restauracja InAzia, w której w nowoczesny sposób serwuje się tradycyjne dania Południowo–Wschodniej Azji. Lokal posiada dwie prywatne sale, w których mogą odbywać się kameralne spotkania.

Jak informują przedstawiciele hotelu, celem przyświecającym powstaniu nowej restauracji było zadbanie o przeżycie kulinarne, stąd też obsługa specjalizuje się w sztuce finiszu dania, która odbywa się przy stoliku na oczach gości. Wnętrza lokalu odzwierciedlają najnowsze trendy w azjatyckim designie. Przytulności dodają beże, złoto i odcienie miedzi, które łączą się harmonijnie z ogromnymi lampami i podświetlanymi szklanymi elementami. Osoby, które cenią sobie prywatność lub pragną zorganizować intymną kolację mogą skorzystać z dwóch prywatnych sal, z których jedna ma charakter loungowy. Wizyta w InAzia to kulinarna podróż przez Tajlandię, Wietnam, Singapur i Chiny, a także smaki i aromaty Indonezji. Restaurację wyróżniają dania przygotowywane na oryginalnych, importowanych z Azji składnikach. W menu lokalu znajdują się potrawy komponujące stuletnie przepisy z elementami kuchni molekularnej oraz technikami przygotowywania dań metodą sous vide. Marcin Sasin, szef restauracji InAzia, posiada piętnastoletnie doświadczenie kulinarne, które zdobywał pod okiem wybitnych tajskich szefów kuchni w Polsce, jak również podczas licznych podróży do Azji. Z karty dań Szef Kuchni szczególnie poleca halibuta przyrządzonego w mleku kokosowym z groszkiem i trawą cytrynową - jak sam twierdzi, jest to jego danie popisowe. Będąc w lokalu należy również spróbować zupy tom yam kung z krewetkami, kolendrą, pomidorami i chili, a także dań z woka, które przygotowuje doświadczony Wok Master z Balii. Karta dań InAzia oferuje możliwość komponowania własnych zestawów oraz tworzenia menu degustacyjnego. Sheraton Warsaw Hotel posiada blisko 1,2 tys. powierzchni konferencyjnej. W poszczególnych pomieszczeniach mogą odbywac się konferencje, spotkania biznesowe, warsztaty i szkolenia w dowolnej konfiguracji. Sale są w pełni wyposażone, a podczas spotkań istnieje możliwość skorzystania z obsługi cateringowej. Dużym udogonieniem dla organizatorów wydarzeń jest mieszcząca się w budynku hotelu winda towarowa, która iłatwia transport ciężkiego sprzętu a nawet samochodów. Na zaplecze noclegowe warszawskiego hotelu składa się 350 pokoi, w tym 24 apartamenty oraz 60 pokoi znajdujących się w części Club o podwyższonym standardzie. W obiekcie mieszczą się również pokoje biznesowe. źródło: Starwood