Konferencje.pl - tysiące miejsc na konferencje. Zero kłopotów.

Skorzystaj z wyszukiwarki lub zleć nam wybór idealnej sali konferencyjnej spośród ponad 4000 hoteli, ośrodków, pałaców a także teatrów i muzeów i innych oryginalnych miejsc.

Wyślij zapytanie, a otrzymasz oferty bezpośrednio na swój adres e-mail.

Willa Port Conference Resort & SPA

Mickiewicza 17, 14-100 Ostróda
www.willaport.pl

Kontakt do obiektu

Karolina Węgielewska 50606...... Pokaż telefony

Podstawowe parametry

konferencja 170 os.
bankiet 42 os.
nocleg 174 os.
Widok

Ewa Bernecka objęła stanowisko dyrektora generalnego sieci Condohotels

Data aktualności: 25-02-2015

• Ewa Bernecka objęła stanowisko dyrektora generalnego sieci Condohotels - Willa Port Conference Resort & SPA

Polska sieć hotelowa Condohotels Management mająca pod sobą obiekty Willa Port oraz Platinum w Ostródzie, od lutego ma nowego dyrektora generalnego, którym została Ewa Bernecka.

Ewa Bernecka będzie zarządzać dwoma obiektami sieci Condohotels położonymi w centrum regionu na terenie mazurskiej Ostródy. Oprócz czuwaniem nad czterogwiazdkowymi hotelami Willa Port i Platinum, nowa dyrektor zajmie się przygotowaniem inauguracji działalności nowego obiektu. Hotel & Resort Plaza, który będzie dysponował salą konferencyjną na 1000 osób, ma zostać otwarty w drugiej połowie 2015 roku.

Ewa Bernecka działa w branży hotelarskiej od ponad 20 lat. Po ukończeniu warszawskiej Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa przeniosła się do Lublina, gdzie pracowała w Pensjonacie Daewoo Motor Polska oraz w Hotelu Europa. Sześć lat poświęciła również Hotelowi Król Kazimierz w Kazimierzu Dolnym, gdzie zajmowała stanowiska dyrektora pionu hotelowego, zastępcy dyrektora generalnego, a w końcu dyrektora generalnego. Kolejnym etapem jej kariery było zarządzanie położonym niedaleko Warszawy obiektem BoniFaCio Spa & Sport Resort. Przed dołączeniem do sieci Condohotels, Ewa Bernecka związana była z pięciogwiazdkowym Odyssey ClubHotel Wellness & Spa w Dąbrowie pod Kielcami, którym zarządzała jako dyrektor generalny.

Konferencje na Mazurach

Hotel Willa Port dysponuje zapleczem konferencyjnym w postaci w pełni wyposażonej i klimatyzowanej sali o powierzchni 233 mkw., którą ku wygodzie klientów można podzielić na dwa mniejsze pomieszczenia. Do użytku gości oddano również zajmujący 60 mkw. Business Room przeznaczony na 30 osób oraz dwie mniejsze salki na kameralne spotkania.

Poleć artykuł:
Napisz komentarz na Facebooku:

Oferty specjalne

• Czas planować jesienne konferencje

• Chcesz obniżyć koszty szkolenia lub konferencji?

Masz niewielki budżet i boisz się, że zabraknie go na dodatkowe atrakcje? Hotel Willa Port na Mazurach zaprasza! Pobyt od niedzieli do środy tańszy nawet o 30%!