W MCC Mazurkas Conference Center Hotel kolejne zmiany. Tym razem obiekt zatrudnił nowych pracowników - Dorotę Ryglewicz na stanowisko Kierownika Działu Konferencji i Bankietów oraz Adama Mikołajuka na stanowisko Kierownika Operacyjnego Działu Cateringu.

Dorota Ryglewicz będzie odpowiedzialna za 10-osobowy zespół przygotowujący i koordynujący przebieg wszystkich wydarzeń odbywających się na terenie MCC Mazurkas Conference Centre Hotel. W branży MICE pracuje od 2003 r. Doświadczenie zdobywała w hotelach Hilton w Londynie i Warszawie, oraz na stanowisku Senior Sales Manager – Head of Corporate w hotelu Radisson Blu Cluster Warszawa.

Z kolei Adam Mikołajuk zajmie się nadzorowaniem przebiegu realizacji cateringowych oraz zarządzaniem działem operacyjnym w zakresie planowania pracy i polityki zakupowej firmy, a także wdrażaniem nowych rozwiązań w zakresie oferty firmy i wsparciem działu sprzedaży. Adam Mikołajuk widzę i doświadczeniem zdobywał w największej firmie cateringowej w Nowym Jorku – Cipriani, w dziale cateringu firmy Food Zone oraz w firmie Sodexo jako kierownik regionalny.

Konferencje pod Warszawą profesjonalnie i z klasą

MCC Mazurkas Conference Center Hotel to obiekt hotelowo-konferencyjny przygotowany na organizację różnego rodzaju eventów. Oferuje 35 sal na 3500 mkw. Wielkość sal jest zróżnicowana. Są tam zarówno sale na spotkania dla kilkudziesięciu osób, jak i na konferencje dla kilkuset, a nawet 1000 gości. W hotelu znajduje się również hall i foyer przeznaczone do organizacji bufetu, przerw kawowych czy stanowisk targowych. Baza noclegowa obiektu to 158 pokoi. Ponadto, w hotelu znajduje się restauracja, bar, klub oraz cukiernia, a także strefa fitness i gabinet fryzjerski. Obiekt położony jest pod Warszawą, na zachód od stolicy.