Mille Vigiani Syta 93 – to wyjątkowa restauracja na kulinarnej mapie Warszawy. Idealna na rodzinny obiad czy romantyczną kolację.

Cała przestrzeń lokalu zapewnia atrakcje dla małych i dużych. To 800 m2 powierzchni, na której możemy bawić się przy muzyce na żywo podczas koncertów znanych wykonawców. Zrelaksujemy się przy kieliszku koniaku lub wina.

Zjemy wspólny obiad lub wyjątkową kolację przy dźwiękach fortepianu.

Specjały Szefa Kuchni

Inspirowane kuchnią włoską

  • krem z dyni
    26,-
    pumpkin cream
  • GRILLOWANA OŚMIORNICA W SOSIE PIETRUSZKOWYM Z PIECZONYM ZIEMNIAKIEM
    87,-
    GRILLED OCTOPUS IN PARSLEY SAUCE SERVED WITH A BAKED POTATO

  • CON VERDURAS
    47,-
    PIZZA WEGAŃSKA: SOS POMIDOROWY, MOZZARELLA WEGAŃSKA, SZPINAK, CEBULA, KAPARY, SUSZONE POMIDORY, OLIWKI, CZOSNEK, PIECZARKI, POMIDORKI CHERRY, ŚWIEŻA BAZYLIA
  • DORADA z SOSem KAPAROWYM, FASOLKĄ SZPARAGOWĄ, SZALOTKĄ, CZUSZKĄ, ZIEMNIAK, SAŁATA WINEGRET
    72,-
    Sea bream with caper sauce, green beans, shallots, chives, POTATO, lettuce vinaigrette
  • FONDANT czekoladowy z SORBETEM MALINOWYM
    29,-
    CHOCOLATE FONDANT WITH RASPBERRY SORBET

NASZ SZEF KUCHNI

Łukasz Ostałowski

niczym prawdziwy artysta tworzy niepowtarzalne kulinarne dzieła, które są oryginalnymi wariacjami na temat dań kuchni międzynarodowej.

Wszystkie przygotowywane u nas potrawy powstają z najwyższej jakości , świeżych składników oraz pasji do gotowania.

Mille Vigiani Syta 93