4 lipca 2013 r. na dachu łódzkiego hotelu przy ul. Ogrodowej działalność rozpoczął SkyFLY Bar. Z lokalu mogą skorzystać wszyscy, nie trzeba być gościem hotelu. 

SkyFLY Bar mieści sie na piątym piętrze hotelowego budynku, przy Centrum SPA i Fitness skySPAce. Lokal serwuje szeroki wybór napojów alkoholowych i bezalkoholowych, letnie koktajle alkoholowe z flagowym hotelowym drinkiem andel’s SoCo, koktajle bezalkoholowe na bazie świeżych owoców i warzyw oraz lekkie menu SPA wzbogacone o oryginalne przekąski w stylu włoskim i  hiszpańskim, przygotowane przez szefa kuchni Mirosława Jabłońskiego.

W każdy wtorek i czwartek w lokalu serwowane są dania z grilla. Koneserzy mocniejszych trunków mają zaś okazję skorzystać z szerokiej oferty alkoholi - a wszystko to wszystko przy dźwiękach muzyki i z widokiem na panoramę postindustrialnej Łodzi w świetle zachodzącego słońca.