Hotel Afrodyta Business SPA w Radziejowicach zaprezentował własne Studio Kulinarne. Na organizatorów zajęć integracyjnych czeka przestrzeń o powierzchni ponad 100 mkw. z otwartą kuchnią, drink barem i tarasem. Studio znajduje się w oddzielnym budynku, ma własny wjazd oraz parking.  

W Studiu Kulinarnym będą odbywać się warsztaty prowadzone przez szefa kuchni Hotelu Afrodyta Business SPA Waldemara Kosowskiego i jego współpracowników. Jednorazowo w zajęciach będzie mogła wziąć udział grupa maksymalnie 40 osób, zaś tematyka i kwestie techniczne ustalane będą według preferencji klientów. Do wyposażenia Studia należą: system klimatyzacji i mechanicznej wentylacji, piec konwekcyjno-parowy, grill, kuchnia gazowa i piec opalany drewnem. Uczestnikom zapewnione zostaną wszelkie narzędzia niezbędne do rozpoczęcia przygody z kulinariami. Do dyspozycji gości oddano także drink bar, który może posłużyć jako miejsce organizacji szkoleń barmańskich. Na zakończenie spotkania uczestnicy spróbują swoich dań oraz otrzymają od prowadzącego autorskie przepisy przygotowanych potraw.