Choć śniegu (jeszcze) za oknem nie widać, atmosferę świąt można już było poczuć podczas spotkania degustacyjnego w MCC Mazurkas Conference Centre Hotel we współpracy z Mazurkas Catering 360°. 23 października hall główny hotelu oraz Sala Zeus zyskały specjalną uroczystą aranżację, którą podziwiać mogli zaproszeni goście: klienci, partnerzy, przedstawiciele mediów branżowych i ogólnokrajowych.

Podczas spotkania Szef Kuchni MCC Mazurkas Mariusz Pietrzak zaprezentował świąteczne menu. Podniebienia gości cieszyły wyjątkowe smaki: sandacz z mulami, musem z zielonego groszku, puree z koperkiem, japońską rzepą, minipapryczkami z ratatouille i kumkwatem na białym sosie. Można było również spróbować dań rybnych, z Dalekiego Wschodu, a wielbiciele bardziej tradycyjnych dań mogli skosztować potraw warszawskich.

Uczestnicy spotkania zapoznali się z propozycjami MCC Mazurkas na zorganizowanie tematycznych spotkań firmowych, tych przygotowywanych w okresie okołoświątecznym, jak i ponoworocznym. Nie zabrakło atrakcyjnej oprawy wydarzenia. Wystąpił zespół OLD Jazz Band, duet Małgorzaty Lipki i Francesco Blundy oraz saksofonistki Nastazji Babskiej.

Zdjęcia: Marta Marchlewska