Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre Hotel oraz Mazurkas Catering 360° Krzysztof Nosek w branży gastronomicznej działa od 12 lat. Doświadczenie zdobywał na różnych stanowiskach, od kelnera, przez Kierownika Zmiany, aż po Kierownika Gastronomii. Związany był dotąd zarówno z hotelami sieciowymi w Krakowie i Katowicach, jak i niezależnymi: w kraju (m.in. Zamek Kliczków, Pałac Bonerowski, Marine Hotel), jak i za granicą.

Krzysztof Nosek odpowiadał za wyniki finansowe, zarządzanie personelem managerskim podległych mu restauracji i obiektów, brał także aktywny udział w ustalaniu i realizacji strategii ich rozwoju oraz tworzeniu nowych produktów.

Do obowiązków nowego Dyrektora Gastronomii Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre Hotel będzie należało tworzenie i realizacja strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Na objętym stanowisku będzie zarządzał personelem obsługującym wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, współpracował z dostawcami i kierował procesami zakupowymi firmy.