Położony nad Bałtykiem w centrum Jastrzębiej Góry Hotel Primavera może pochwalić się nową restauracją – działalność zainaugurowała Wine Story. To eleganckie miejsce, które gościom Primavery obiecuje połączenie smacznej kuchni oraz wyszukanych win i whisky. Lokal mieści się w budynku B, przy Lobby Barze, na poziomie -1.  

W restauracji oprócz dań głównych, wywodzących z różnych kuchni świata, serwowane są deski przekąsek – autorski projekt Szefa Kuchni Dariusza Gwiazdy. Goście hotelu spróbują m.in. specjałów włoskich, hiszpańskich, francuskich i amerykańskich. Na osoby pełnoletnie czekają alkoholowe desery. Znany z organizacji eventów kulinarnych, takich jak Turniej Prima Zdrowie czy Pomorskie Potyczki Kulinarne Hotel Primavera zaprasza gości indywidualnych i biznesowych do organizowania w nowej restauracji spotkań, degustacji oraz innych wydarzeń. Pomieści się tu 50 gości.