Strona główna
/
Artykuły
/
Qubus Hotel wprowadza jesienne menu
Qubus Hotel wprowadza jesienne menu
Restauracje Qubus Hotel wprowadziły właśnie nowe, jesienne menu. Z tej okazji sieć przygotowała specjalną fotorelację, dokumentującą prace poszczególnych szefów kuchni. Zdjęcia zobaczyć można m.in. na Facebooku.
- Wdrożenie nowego menu poprzedzały tygodnie spotkań i dyskusji - mówi Joanna Łuczyńska - Reczek, główna specjalistka ds. gastronomii sieci Qubus Hotel. – Zawsze staramy się proponować naszym Gościom ofertę niezwykle różnorodną, jednocześnie świetnie komponującą się z aktualną porą roku – dodaje. W nowym menu znajdziemy ponad 30 potraw – w tym m.in. aromatyczne Gnocchi z Kurczakiem i Marokańską Jagnięcinę. – Na deser polecam pyszny, ciepły Sernik Włoski z puszystego sera Ricotta, podany na musie brzoskwiniowym – mówi Joanna Łuczyńska - Reczek. Od kilku dni każdy może przyjrzeć się pracy szefów kuchni Qubus Hotel. Efekty specjalnej sesji zdjęciowej zobaczyć można m.in. na profilu Qubus Hotel w serwisie Facebook, pod adresem www.facebook.com/QubusHotel
źródło: www.qubushotel.com (PR)
Poprzedni artykuł
Ekologiczny Hotel Globus powstaje w Gdańsku
Następny artykuł